Camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt ingezet om huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder zichtbaar te maken. Er wordt gebruik gemaakt van camouflageproducten welke watervast, veegvast en huidvriendelijk zijn. Uit een ruim assortiment kleuren wordt de juiste kleur of kleurencombinatie gekozen, welke uiteindelijk door de patiënt zelf dagelijks aangebracht kan worden. Het aanbrengen van de camouflageproducten zal tijdens de behandeling aangeleerd worden.

Behandelmogelijkheden

Alle soorten kleurafwijkingen in de huid kunnen behandeld worden met camouflageproducten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn pigment- en vaatafwijkingen. Ook diverse soorten littekens, zoals brandwonden kunnen een indicatie zijn voor camouflagetherapie.

Hyperpigmentaties

Huidaandoeningen waarbij te veel pigment aanwezig is

Hypopigmentaties

Huidaandoeningen waarbij te weinig pigment aanwezig is

Vaatafwijkingen

Huidaandoeningen waarbij een rode verkleuring zichtbaar is

Brandwonden

Tatoeages

Wat zijn de kosten van de behandelingen?

De kosten van de behandelingen zijn afhankelijk van diverse factoren. Laat u tijdens een intakegesprek informeren of u in aanmerking komt voor de behandeling en wat de kosten zijn van de behandeling.

Vergoedingen

De vergoeding van deze behandeling is afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar. Informeer bij uw eigen ziektekostenverzekeraar of de betreffende behandeling in aanmerking komt voor vergoeding.

Vragen?

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Bel 0345-505530 / app op 0644183349 of mail ons wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!