De huidtherapeuten

De huidtherapeuten die werkzaam zijn bij de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Culemborg zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici volgens de wet BIG.

Susan van Zijl - van DroogenbroekSusan van Zijl - van Droogenbroek

Mijn naam is Susan van Zijl-van Droogenbroek. In 2007 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik streef naar professionele, vakkundige en persoonlijke zorg voor mijn cliënten. Mijn missie is het helpen, ondersteunen en voorlichten van cliënten die een huidprobleem hebben. Ik vind het belangrijk om goede en eerlijke voorlichting te geven over uw huidprobleem en de behandeling die daar het beste bij past. Omdat geen een huid hetzelfde is verdient u een persoonlijk en haalbare behandeling, waarin u en uw huidaandoening centraal staan. Het is mijn passie om huidproblemen te behandelen!

Jeanette Melis

jeanetteHallo iedereen!

Mijn naam is Jeanette Melis. Sinds halverwege augustus 2016 ben ik begonnen als huidtherapeut bij de praktijk voor Huid en Oedeemtherapie Culemborg. U zal mij tegenkomen op de donderdag. De huid heeft altijd al mijn interesse getrokken en dan met name het psychosociale aspect. De huid is voor de meeste mensen hun visitekaartje en ik begrijp volkomen dat mensen hun huid gezond willen maken en houden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de samenwerking tussen cliënt en huidtherapeut goed verloopt zodat we samen streven naar het maximale haalbare resultaat. In mijn vrije tijd loop ik hard, volleybal ik en doe ik aan fitness. Ik lees graag romans en ben gek op muziek en concerten.