14 juni 2018

assortiment mineralogie

Mogen wij u voorstellen…..

Wij hebben een nieuw product in de praktijk en zijn hier enorm blij mee. Graag stellen wij u voor aan de minerale make- up van Mineralogie.

 

In de praktijk kregen wij vaak de vraag; En welke make- up raden jullie aan?. Naast een goede dag- en nachtverzorging van de huid is een juiste make- up van groot belang, daar waar dit product de hele dag op het gezicht zit. Ook merkte wij dat het voor sommige mensen een hele zoektocht is om een make-up merk te vinden die de huid niet afsluit en irriteert. Zeker voor de dames met acne of rosacea.

Mineralogie maakt gebruik van de beste ingrediënten in pure vorm die de huid voeden, deze niet afsluit en zeer goed verdraagzaam zijn. Plantenextracten en natuurlijke oliën voeden de huid en zinkoxide en titaniumoxide beschermen de huid optimaal.

Waarom kiezen voor Mineralogie?
Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up , zoals talk, conserveermiddelen, siliconen en parfum en kleurstoffen. Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor deze zelfs door de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kunnen verdragen.

Met het ecofriendly beleid wat mineralogie hanteert past ze ook goed bij de kijk die wij hebben op het behoud van onze natuur. De omverpakkingenpressed foundation zijn bedrukt met soja inkt en van gerecycled papier, afkomstig van duurzame boomboederijen. De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologisch afbreekbaar zijn.

De minerale versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijke effect. De pressed mineral foundations geven meer dekking en zijn zeer geschikt voor de huid die meer dekking wilt en de BB cream geven een lichtere dekking met een natuurlijke glow.

De invisible matte is een matterende ,transparante poeder met Kaolien en rozemarijn. De rozemarijn kalmeert de huid. De kaolien zorgt voor een matterend effect.

bb cream

 

BB cream
Rijk aan alles wat je nodig hebt. Deze vederlichte BB cream biedt alle ingrediënten voor een perfecte huid en daarmee een prachtige look die gezond is voor de huid.

Bent u benieuwd naar de producten neem dan gerust contact met ons op om eventueel te kijken welk product en welke kleur het beste bij u past. In de maand juni hanteren wij een welkomstkorting van 10% op alle producten van mineralogie.