09-02-2017

observ520 300x259

Heeft uw huid verborgen gebreken?

Wij maken uw huid inzichtelijk door de Observ 520.

 

Heeft uw huid ook verborgen gebreken?

Bij Huidtherapie Culemborg vinden wij het belangrijk om niet alleen naar de buitenkant van de huid te kijken maar we willen graag de diepte in. Door middel van de Observ 520, een van de modernste huidanalyse apparaten van dit moment, is dit mogelijk. Doormiddel van een huidanalyse maken we zichtbaar wat met het blote oog onzichtbaar is. Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Door zowel naar de oppervlakkige als naar de diepere huidlagen te kijken brengen we de conditie van uw huid goed in kaart. Het voordeel hiervan is dat we makkelijker een huidprobleem kunnen aan pakken en zo nog gerichter kunnen werken.

Wanneer u te maken heeft met een huidprobleem dan wilt u daar natuurlijk het liefst zo snel mogelijk van af. Door gericht te kijken naar het huidprobleem en waar in de huid deze zich bevindt kunnen we een geschikt behandelplan opstellen of u helpen met het kiezen van de juiste verzorgingsproducten.


Hoe werkt de Observ?

Uw gezichtshuid wordt onder invloed van zes verschillende huidanalyse lampen bekeken. Deze verschillende lampen brengen elk een ander aspect van de huid in kaart. We kunnen zowel op als in de huid kijken.


1. Daglicht modus
2. True UV-licht modus (o.a. afwijkingen qua pigmentatie, zonneschade)
3. Gesimuleerde Wood’s modus (huidtype, droge huid, dunne kwetsbare huid)
4. Parallel-gepolariseerde modus (o.a. talgproductie, poriën, en fijne lijntjes)
5. Cross-gepolariseerde modus (vasculaire activiteit, roodheid, couperose, rosacea)
6. Gelaatsteint modus (gelaatsteint)

Wanneer de foto’s gemaakt zijn kunnen wij de volgende huidproblemen zichtbaar maken;

• Pigmentstoornissen - pigmentvlekken
• Verdeling van Melasmapigmentatie
• Huidschade door zonlicht
• Gedehydrateerde huid
• Overmatige talgproductie
• Verstopte poriën
• Verhoornde huid
• Huidveroudering
• Gevoelige, dunne en kwetsbare huid
• Huidoppervlaktetextuur
• Vasculaire gebieden ( roodheid, couperose en rosacea) - Couperose
• Verminderde bloedcirculatie
• Huidirritatie


De voordelen van een professionele huidanalyse
Wanneer uw huid in kaart is gebracht gaan we samen met u bekijken wat voor u een geschikte verzorging is. Vaak hebben wij het idee dat we onze huid goed verzorgen, maar is dit ook werkelijk zo?. Zitten er actieve ingrediënten in uw crème? Doet de crème wat het belooft te doen?. Door inzicht te krijgen in de conditie van uw huid weet u of u goed bezig bent of dat er wellicht meer resultaat te behalen valt in uw huidverzorging en dus de conditie van uw huid. Ons doel is de huid in een zo goed mogelijke conditie te krijgen en te behouden.


Daarnaast zetten we de Observ 520 ook in tijdens onze behandeltrajecten. De gemaakte foto’s van de huid worden opgeslagen zodat we kunnen zien welke vooruitgang u boekt in het behandeltraject. Dit maakt de resultaten inzichtelijk en te meten.


Om een voorbeeld te geven; Bij de behandeling van acne zullen wij eerst een huidanalyse maken met de Observ 520 om de huid goed in kaart te brengen zodat we het juiste behandelplan met therapeutische producten kunnen gaan inzetten. Na een aantal behandelingen zal de huid opnieuw gemeten worden om het resultaat zichtbaar te maken.

 

Wij hebben nu twee hele leuke acties met de Observ. Deze acties lopen tot 28 februari 2017.

Normaal kost een huidanalyse € 45, maar tot en met eind van de maand bieden wij deze aan voor € 30. Of wanneer u na de huidanalyse besluit om producten aan te schaffen t.w.v € 45 krijgt u de huidanalyse helemaal gratis.

Bent u benieuwd naar de conditie van uw huid en wat wij voor u kunnen betekenen? neemt u dan contact op met onze praktijk. Ons telefoonnummer is 0345-505530 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

observ 2