1 juni 2015

oplevering

Opening Gezondheidscentrum Culemborg

Verheugd zijn wij om u te kunnen mededelen dat het nieuwe Gezondheidscentrum Culemborg een feit is!

 

Na maandenlang verbouwen staat het historische en voormalige gebouw van de Rijk van Gaasbeekschool nu strak in de verf en de volgende nieuwe huurders laten u graag hun nieuwe stek zien:

 

 

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening op zaterdag 13 juni.

Samen sterk

De filosofie van ons Gezondheidscentrum is terug te vinden in ons logo. Dit is opgebouwd uit individuele elementen, die samengevoegd een gekleurde bloem vormen. Binnen ons centrum wordt gewerkt aan gezondheid op fysiek en mentaal vlak. We genezen, bieden ondersteuning en geven advies. Allemaal met als doel om mensen weer in hun kracht te zetten. We hebben hierbij de visie dat we elkaar ondersteunen en door de korte lijnen kunnen we snel en efficiënt handelen. Individueel zijn we krachtig, maar samen zijn we nog sterker!

Jeugdsportfonds

Wij geloven in een gezond mens in een gezond lichaam. We vinden het belangrijk dat ook kinderen van minder bedeelde ouders moeten kunnen sporten. Daarom willen wij graag de opening van ons centrum gebruiken om het Jeugdsportfonds onder de aandacht te brengen. Steun samen met ons deze stichting en maak zodoende sporten voor alle kinderen mogelijk.

Op de Open dag zal er een stand aanwezig zijn, waar u een eventuele donatie kunt doen.

 

Wij ontvangen u graag vanaf 12.00 aan de Constantijnlaan 2 te Culemborg (voorheen Vliegerweg 2). Vanwege de verwachte drukte adviseren wij u om indien mogelijk lopend of per fiets te komen. Tijdens de Open dag zal de parkeerplaats van de locatie ingericht zijn met kraampjes met als thema gezondheid en samen sterk. Verder zal er voor kinderen een springkussen staan, kunnen zij geschminkt worden en ponyrijden. De band ‘The First Lady’ zal voor de muzikale omlijsting zorgen.

Bezoekers kunnen door het centrum lopen en kennismaken met de gezondheidswerkers.